Bedrijfsprofiel

Fleuren Horecamakelaars heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan en verkoop van horecabedrijven en advisering van de horeca in het algemeen. Dankzij onze ervaring zijn we in staat ondernemers optimaal te ondersteunen bij de dagelijkse exploitatie en te bemiddelen bij de aan en verkoop van horeca bedrijven.

Onze visie: “Het zien van kansen is in de horeca een belangrijke drijfveer voor succesvol ondernemerschap”

Het bedrijf verricht haar werkzaamheden vanuit Valkenswaard, centraal gelegen om zuid Nederland goed te vertegenwoordigen.

Fleuren Horecamakelaars wil bijdragen om het maximale uit de onderneming en de ondernemer te halen.

Fleuren Horecamakelaars houdt zich bezig met;

  • Verkoop bemiddeling
  • Aankoopbegeleiding
  • Huur & verhuur begeleiding
  • Waardebepaling onderneming
  • Opmaken van benodigde overeenkomsten

 

Pieter Oostveen

Pieter Oostveen

Horecamakelaar

Werner Fleuren startte in mei 2004 vanuit Helmond zijn makelaars en advies bureau. Na 11 jaar werd Werner ziek en was aan bed gekluisterd. Noud Loomans, werkende bij Eigen Horeca Makelaars, is Werner gaan ondersteunen in het veldwerk. Met veel toewijding hebben zij Fleuren Horecamakelaars verder inhoud gegeven. Nu het voor Noud Loomans tijd is om het wat rustiger aan te doen, is Pieter Oostveen bereid gevonden het stokje over te nemen. Pieter Oostveen; “ik ben 23 jaar zelfstandig horeca ondernemer geweest, heb in het MT gezeten van een landelijke keten en was 5 jaar theaterdirecteur.  Ook beklede ik diverse bestuursfuncties bij horecaverenigingen en VVV. Na 5 maanden “stage” en met Noud Loomans op de achtergrond, ga ik me inzetten om samen met u een geschikte opvolger te vinden of u van advies te bedienen. Ik kom graag kennis maken.