Gelegen in het mooie Mierlo, wat bekend staat om zijn kwalitatief goede horeca, vindt u aan de Marktstraat 82 dit mooie, knusse Restaurant.

De huidige huurders/exploitanten hebben de kleur “fris groen” gebruikt als huisstijl. Dit geeft het geheel een frisse uitstraling. Het restaurant telt +/- 30 zitplaatsen en op het terras kunnen +/- 20 personen plaatsnemen. Het geheel is ruim van opzet. Midden, centraal in het restaurant, bevindt zich de gezellige bar en daarachter de gedeeltelijk open keuken. De ruimte is mooi overzichtelijk. Achter de open keuken bevindt zich de spoelkeuken en de koude keuken. De inventaris geeft u alle ruimte om uw culinaire kunsten als kok tot uiting te laten komen op de borden. Ook is de ruimte zeer geschikt voor het geven van leuke feesten of bijeenkomsten. Zie de foto impressie.

Er is een bovenwoning aanwezig, welke door de huidige huurders niet als dusdanig in gebruik is genomen. Met een paar kleine aanpassingen (kwastje) is er een leuke ruimte van te maken en kunt u boven uw restaurant wonen. De Badkamer bevind zich op de begane grond, achter de keuken.

De huidige exploitanten willen verkopen om elders de kans te grijpen door te groeien. Zij hebben op deze plek een mooie omzet gerealiseerd en vragen een overname inventaris en goodwill van € 62.500,00.

Een goede plek voor een beginnende ondernemer of ondernemend koppel. Met weinig personeel erg goed te behappen zoals in de volksmond wordt gezegd.

Een bezichtiging meer dan waard.

 

Omzet –                   Inzichtelijk voor serieuze kandidaten

Personeel –            Diverse oproepkrachten en 1 super hulp voor in de keuken

Type –                      Huur in gezonde balans met de omzet en inventaris en goodwill ter overnamen voor € 62.500

Categorie –             Restaurant 

Ligging / locatie – Mierlo 

Meer informatie over dit object?