Omschrijving:

Eethuys Het Kroontje Weebosch Bergeijk

Gelegen in een van de mooiste “kerkdorpen” in de Kempen vind je Eethuys Het Kroontje. Vanuit Bergeijk ga je richting Eersel en net voorbij het oude Campina complex ga je rechtsaf richting de Weebosch. Hier en daar heeft de tijd even stil gestaan en proef je de glorie van weleer. Je hoort de paarden briesen en de geiten blaten. Als de eerste zonnestralen zich vertonen zie je een stroom aan fietsers, geleverd door de vele routes die hier lopen. Ook aan wandelroutes ontbreekt het niet. De omgeving bruist zomers van de toeristen die verblijven op de vele regionale campings en B&B’s.

Haroet en zijn vader Samwel hebben afgelopen vijf jaar een mooi bedrijf opgebouwd met een vaste klantenkring vanuit de hele omgeving. Het Eethuys voorziet in de weekeinden gemiddeld tweehonderd gasten van eten, elke dag. Een serieus aandeel hierin heeft de bezorg dienst van Het Kroontje. Een eigen bezorg app zorgt ervoor dat Het Kroontje goed vindbaar is.

De van origine, mooie langgevel boerderij is een passende huisvesting voor Het Eethuys. Naast de afhaalruimte is er een mooi restaurant in twee delen (50 zitplaatsen) en voorziet de tuin in vele mogelijkheden. Denk aan een leuke bijeenkomst, barbecue of gewoon een mooi zomerterras.

Aan de voorzijde een verzorgd terras met 40 zitplaatsen, alwaar een “terrasje pikken” invulling krijgt. Kortom een plek welke een bezichtiging waard is!

Wij wensen Patrick en Joyce veel succes met hun nieuwe uitdaging!

ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD!

Prijs: op aanvraag

Omzet: Goede omzet/Op aanvraag

Personeel: geen verplichtingen

Type: Koop inventaris en goodwill / Huur pand

Categorie: Eethuis/snackbar

Ligging / locatie: Bergeijk

Eethuys Het Kroontje

Meer informatie over dit object?