Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes ten zuiden van Eindhoven bevindt zich deze toeristische trekpleister. Als de mensen de stalen rossen weer uit de schuur halen, dan worden hier de voorbereidingen getroffen voor een drukke dag. In de zomermaanden is deze plek een magneet voor toeristen. Door de jaren heen weet men deze plek te vinden vanwege het goede en eerlijke eten, de mooie keuze aan speciale bieren en het zonnige terras.

De zomermaanden zorgen voor een ruime omzet, maar de winter heeft ook zijn aandeel. In de vroege morgen zijn de gasten al te vinden voor een heerlijk ontbijt of koffie met vlaai.

Het is een mooi en ruim pand, met een ruime keuken. Goed ingericht om grote drukte in goede banen te leiden. Een ruime bovenwoning maakt deel uit van het geheel.

Erg prettig is de nette huur die voor het geheel wordt gevraagd en voor de doorgewinterde ondernemer is het pand mogelijk ook te koop, zonder enige verplichtingen.

Ik zou u graag nog veel meer vertellen over deze super plek met top omzet, maar dan ben ik mogelijk al te duidelijk qua informatie. De huidige eigenaar geeft de voorkeur aan een discrete verkoop, maar natuurlijk zullen we de juiste kandidaten alle informatie verschaffen, na een geheimhoudingsverklaring te hebben getekend.

Zonder voldoende eigen middelen heeft het sowieso geen zin om te reageren.

We zoeken dus een ondernemer die al zijn zinnen zet op de gastvrijheidsformule en de goede bestaande exploitatie nog kan uitbreiden. Wij zien hier nog zeker mogelijkheden. En ja, de exploitatie is ruim genoeg om het met een partner op te zetten!

 

Roept u maar!

Indeling
Ruim horecabedrijf met bovenwoning, met groot zomer terras en voldoende parkeer mogelijkheden. 

Prijs Hogere prijsklasse.

Omzet Hoge omzet met goed rendement.

Personeel Bespreekbaar.

Type Huur met mogelijkheid tot koop

Categorie Restaurant/Eethuis/Bar/Terras enz

Ligging / locatie Zuiden van Eindhoven

Tapasrestaurant Si Señor

Meer informatie over dit object?