huurwaar                  Omschrijving

In het centrum van Maarheeze aan de Stationsstraat 14 is Lenie’s Cafetaria met ruime bovenwoning te huur.

Indeling
Achter de zeer complete afhaalcounter bevindt zich een bereidingskeuken en opslagruimte. De cafetaria biedt binnen voor 20 personen zitgelegenheid en heeft een separate toilet, ook zijn de 25 zitplaatsen op het terras een welkome aanvulling bij mooi weer.

Op de bovengelegen verdieping bevindt zich een riant appartement met twee slaapkamers, badkamer en een woonkamer met open keuken. Deze is los te huur, maar voorkeur gaat uit van verhuur aan één partij voor zowel cafetaria als bovenwoning. Het geheel ligt mooi centraal en met ruime parkeervoorziening voor de deur!

Prijs
Om een ondernemer de kans te geven (Cafetaria is nu gesloten) de goede omzetten van weleer te bereiken, is de verhuurder bereid de inventaris voor €5000,00 ter beschikking te stellen, op voorwaarde van een vooruitbetaling van de eerste zes maanden huur en een huurwaarborg van drie maanden. De huurperiode is vijf jaar en de huur bedraagt €1.000,00 voor de eerste zes maanden en daarna €1500,00 per maand voor de cafetaria en €800,00 voor de ruime bovenwoning. Over het juridisch eigendom van de inventaris dienen afspraken te worden gemaakt. De huurder van de bovenwoning zal een bijdrage van €200,00 aan energie betalen. Er zijn (nog) geen gesplitste meters. De voorkeur heeft één huurder voor het geheel! De bakwand die er in staat is redelijk gedateerd en een van de pannen is gescheurd. De nieuwe huurder zal zelf de kosten van reparatie op zich nemen of de cafetaria voorzien van een andere bakwand. U begrijpt dat er geen aanspraak op garantie gemaakt kan worden bij een “bijna” gratis overname van de inventaris. Bij de inventaris hoort: koelcel, 2 vriezers, softijsmachine, schepijs vitrine, kassa met printers, magnetron, afwasmachine, vetput, tafels/stoelen voor binnen en buiten, hete lucht oven, enz.

Bezichtiging op afspraak.

Omzet
Indicatie omzet Lenie’s Cafetaria in 2018 € 150.000,00/ € 175.000,00

Personeel

Geen verplichting

Type
Huur

Categorie
Cafetaria met woning

Ligging / locatie
Stationsstraat 14 te Maarheeze

cafetaria Maarheeze

Meer informatie over dit object?