Omschrijving

De Dommelstraat bevind zich in het centrum van Eindhoven, tegenover het station. De komende jaren zullen er veel bouwwerken verrijzen in deze omgeving (naast en achter Station) wat de levendigheid nog beter ten goede komt. In de Dommelstraat vind je tal van Restaurants, waardoor het ook wel eens “de Restaurantstraat” van Eindhoven wordt genoemd.  Het restaurantgedeelte beschikt over 66 couverts en het terras telt nog eens een 40 tal couverts/zitplaatsen.

Dit restaurant heeft begin 2019 een vliegende start gekend met omzetten van € 12.000,00 per weekend. Helaas is een van de partners gestopt en hebben de zittende ondernemers niet genoeg horeca-ervaring om het alleen door te zetten. Zij kiezen ervoor om het restaurant te verkopen. Er zijn mooie investeringen gedaan die u tijdens de bezichtiging duidelijk worden. Het is een instap-klaar restaurant.

Prijs

Overnameprijs: € xxxxxxx   –   Huurprijs: € xxxxxxx per maand excl. de btw

Omzet
groeiende

Type
Huurpand € xxxxxxxxx per maand excl. de btw

Categorie
Restaurant

Ligging / locatie
Eindhoven, Noord Brabant

Restaurant centrum Eindhoven

Meer informatie over dit object?