mschrijving
Ter overname aangeboden: cafetaria / afhaalrestaurant aan de rand van het centrum van Den Bosch, momenteel in gebruik als Grieks Restaurant Acropolis. Aan een van de toegangswegen naar het centrum van ’s-Hertogenbosch tegenover de oude vesting ligt Grieks Restaurant Acropolis. Het voormalige cafetaria is sinds 2013 in gebruik als Grieks afhaalrestaurant. Recent heeft de huidige eigenaar diverse aanpassingen ten aanzien van het interieur gedaan.

Indeling
Het bedrijf bestaat uit een restaurant met 24 zitplaatsen en een terras met circa 14 zitplaatsen. Naast de keuken in het restaurant bevat het bedrijf ook nog een werkkeuken en een klein magazijn met koel- en vriescel. Het restaurant heeft een oppervlakte van ca. 90m2, de keuken ca. 30m2.

Prijs
Overname roerende zaken/goodwill is nu € 49.500,00. Huurprijs pand is ca. € 1.600,00 p.mnd excl. btw.

Omzet
Op aanvraag, maar nog steeds met mooie groei

Personeel
Geen overname personeel

Type
Huur

Categorie
Cafetaria

Verplichtingen
Geen brouwerijverplichtingen

Bijzonderheden
Het voormalige cafetaria is sinds 2013 in gebruik als Grieks afhaalrestaurant en heeft een goede beoordeling op diverse afhaalwebsites (zoals Just Eat). Het bedrijf is netjes ingericht en kan gebruikt worden als cafetaria, afhaalrestaurant waar tevens gegeten kan worden. Het bedrijf is momenteel iedere dag geopend behalve op woensdag, van 16.00 – 22.00 uur. Momenteel is het bedrijf vooral gericht op het bezorgen van maaltijden.

Ligging / locatie
s-Hertogenbosch, Noord-Oost Brabant
Het bedrijf ligt aan de rand van een levendige woonwijk en is dicht gelegen bij het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Akropolis

Meer informatie over dit object?