Omschrijving

Centraal gelegen tussen Veldhoven en Eindhoven bij afrit 31 aan de A2, vindt u restaurant Madera. Makkelijk bereikbaar vanuit centrum Veldhoven en het drukke Eindhoven. De huidige exploitant heeft gekozen voor een mooie Mediterrane uitstraling, waarbij u aangenaam wordt verrast bij binnenkomst. De inrichting is nieuw. Er zijn mooie wanddecoraties aangebracht en het plafond is met zorg aangekleed met gepaste verlichting wat de sfeer ten goede komt. 

Er is afgelopen jaar een mooie omzet gerealiseerd, maar persoonlijke redenen liggen ten grondslag aan de gekozen verkoop.

Een buitenkansje! Zeer zeker een bezichtiging waard!

Geen personele verplichtingen, bruikleen tapinstallatie brouwerij verplichtingen, koffiemachine onder kortlopend contract, zeer redelijke huur

Geweldig instap klaar bedrijf

Indeling
Het restaurant biedt plaats aan 100 personen en er is een ruimte op zolder die nog in te zetten is voor vergaderingen, speelruimte voor de kinderen of kleine bijeenkomsten. De keuken is volledig en goed uitgerust. Rondom het pand bevinden zich een ruim aantal parkeerplaatsen en nog ruimte voor creatieve ideeën. Ook is er een mooi terras met 40 zitplaatsen, waar mogelijkheden liggen tot uitbreiding.

Prijs
nvt

Omzet
Op aanvraag

Personeel

Beperkt

Type
Huur op aanvraag maar zeer acceptabel voor dit mooie object

Categorie
Restaurant

Ligging / locatie
Veldhoven, Peter Zuidlaan 4

Restaurant Madera

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: