Omschrijving
Op een mooie locatie in het buitengebied van het toeristische plaatsje Beringe bevindt zich deze multifunctionele horeca gelegenheid.  Het object is gelegen op een perceel van ca. 2.200 m2 en wordt aangeboden inclusief onroerend goed.

Indeling
Het restaurantgedeelte telt ca. 65 couverts en beschikt over een uitgiftebar. In de naastgelegen eetkamer kunnen nog eens ca. 30 gasten aanschuiven, deze ruimte is middels een schuifwand ook separaat te gebruiken en heeft een eigen bar voorziening. Via een verbindingsgang, waar zich de garderobe en toiletten bevinden, komt men in een zaal van ca. 175 m2 die ook met een separate ingang bereikbaar is en voor nagenoeg alle doeleinden geschikt is. De bedrijfskeuken is centraal tussen de verschillende ruimtes gesitueerd. Ook is er een mooie tuin voor feesten en partijen. Dit alles wordt gecompleteerd door een zeer uitnodigend terras met ca. 70 plaatsen, deels onder een houten veranda. Er is ook nog uitbreiding mogelijk door de grote zolder te gebruiken. Een bezichtiging waard!

Op de verdieping is een ruime woning, voorzien van alle gemakken, inclusief mooie prive tuin. Ook is er kantoorgelegenheid .

Prijs € 510.000,00 voor onroerend goed, inventaris, goodwill en handelsnaam

Omzet Op aanvraag

Personeel Beperkte verplichting

Type Koop

Categorie Restaurant – Partycentrum

Ligging / locatie Beringe – Noord Limburg

Hoove De Vriendschap

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: