Omschrijving

De Kerkstraat in Eindhoven heeft door de jaren heen een karakter toebedeeld gekregen van “Klein – knus – gezellig” waarbij Restaurant Ariana zeker een aandeel heeft gehad. Het knusse Restaurant telt binnen 30 couverts en dat verdubbeld als het weer het toelaat door ook zoveel plaatsen op het terras voor de deur. Ariana is een Afghaans restaurant met traditionele keuken. Achter in het restaurant bevind zich de open keuken, welke compact is maar van alle gemakken voorzien. De nette toiletten bevinden zich beneden, welke toegankelijk zijn via een trap in het Restaurant. Het pand wordt casco verhuurd dus alle aanpassingen die zijn gedaan door de huidige eigenaar, kunt u zien als huurdersbelang en neemt u mee over. 

Bent u de (startende)ondernemer die uitdaging en kansen ziet voor het runnen van een leuk restaurant op deze super locatie, neem dan contact op met Fleuren Horecamakelaars.

De huidige eigenaar heeft nog een gelijknamig restaurant in Son en Breugel en wenst het ietwat rustiger aan te gaan doen. Hij hoopt dit te realiseren door de vestiging Eindhoven af te stoten.

Vraagprijs
€ 120.000,00

Type
Huur ca € 3000,00 excl btw per maand

Categorie
Restaurant

Ligging / locatie
centrum Eindhoven – Kerkstraat 26

Verplichtingen: 

koffiemachine en kassa zijn via lease contract.

Geen personele verplichting

Bouw locatie nieuw Hotel in Valkenswaard

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: