Omschrijving

Aan de Maastrichterweg 11 in Valkenswaard , verkopen wij voor de eigenaar een kavel van bijna 4000 m2, voor de ontwikkeling van een hotel met 50 kamers. Er ligt een mooi plan beschikbaar, getekend door Architecten bureau Margry/Aarts, welke verkopende partij ook wil verkopen. Het plan wat gemaakt is, houdt rekening met 50 hotel kamers verdeeld over twee verdiepingen, 1 mindervalide kamer en een bruidssuite. Vervolgens 1 zaal voor 40 personen en 1 zaal voor 80 personen, gekoppeld door een schuifwand, receptie en bar gekoppeld, ontbijt ruimte voor 50 personen. Het plan bevat een volledige keuken, ruime lounge, mooie serre en een aangelegen terras. Als zeer bijzondere aantekening mag vermeld dat er voor een 50 tal auto’s parkeerplaats is op het terrein. Een gebouw met ruimte voor 4 longstay kamers of nog eens 8 hotelkamers, horen bij een mogelijke overname. De huidige eigenaar heeft een haalbaarheid onderzoek laten doen door Van Spronsen & Partners in juni 2016 waarvoor een positief resultaat.

Fleuren Horecamakelaars heeft begrepen dat de Gemeente Valkenswaard erg positief gezind is t.o.v. deze plannen. Zij willen graag in gesprek met de eigenaar van de grond.

Let op: Ontwikkelaars op het gebied van woningbouw gelieve niet te reageren omdat de bestemming dat niet toelaat.

Valkenswaard, als groeigemeente 10 km van Eindhoven, met een nieuwe N69 in het vizier, heeft met ruim 30 .000 inwoners de potentie van een groot dorp. Toekomstvisie 2030 beoogt de wenselijkheid om de toeristische aanloop van Valkenswaard te zien groeien tot een miljoen bezoekers per jaar. Valkenswaard beschikt in 2018 over 32 hotel kamers. Zij faciliteren 13000 overnachtingen per jaar, In aanzien naar 2030 zou het nieuwe hotel in deze behoefte kunnen voorzien.

Bent u de ondernemer die uitdaging en kansen ziet voor het bouwen van een Hotel in hartje Valkenswaard, neem dan contact op met Fleuren Horecamakelaars.

Prijs
€ 1.250.000,00 KK

Type
Koop/kosten koper

Categorie
Hotel

Ligging / locatie
centrum Valkenswaard – Maastrichterweg 11

Bouw locatie nieuw Hotel in Valkenswaard

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: