Omschrijving
Dit centraal in Asten gelegen bedrijf is al vele jaren in het bezit van de familie van Hoek en een begrip in de wijde omgeving. De exploitatie voorziet in nagenoeg alle facetten die een hoogstaand horecabedrijf dient te bieden en voldoet aan alle vergunningeisen van deze tijd. De omzet die gerealiseerd wordt in dit bedrijf is hoog met een zeer goed resultaat.

Indeling
Voor het grand café bevindt zich de gezellige serre waar het alle jaargetijden aangenaam verblijven  is. Aansluitend is er een zeer ruim opgezet terras. Middels een separate ingang is de grote zaal te bereiken, die door een goed geïsoleerde tussenwand deelbaar is.Tussen de grote zaal en het grand café bevindt zich een zeer complete bedrijfskeuken. Op de verdieping is woongelegenheid mogelijk, momenteel is dit in gebruik als personele ruimte en kantoor.

Prijs
Op aanvraag

Omzet
Op aanvraag

Personeel

Overname verplichting

Type
Huur

Categorie
Café-Zaal

Ligging / locatie
Asten, Noord-Brabant

Eetcafé - zaal Van Hoek

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: