Omschrijving
Grandcafé met grote zaal en separate ingang in het centrum van een levendige plaats in de Brabantse Peel.  Dit mooie bedrijf wordt discreet ter overname aangeboden. Het bedrijf realiseert al jaren constante hoge omzetten. Na vele jaren van hard werken willen de huidige exploitanten nu gaan genieten.

Indeling
Het pand beschikt over een grandcafé gedeelte met ca. 90 zitplaatsen en een feestzaal met separate ingang van 250 m2. Er is een grote, complete bedrijfskeuken aanwezig. Het terras beschikt nog eens over ca. 200 zitplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt ca. 600 m2. Eventuele inpandige woning behoort tot de mogelijkheden.

Prijs
Gezien de absolute discrete verkoop van dit object wordt alleen informatie verstrekt aan (financieel) serieuze kandidaten middels een geheimhoudingsovereenkomst. Is uw interesse gewekt neem gerust contact met ons op!!

Omzet
Op aanvraag

Personeel                                                                                                                                                                                                                       Personele verplichtingen

Type
Huur

Categorie
Café-Zaal

Ligging / locatie
De brabantse Peel

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: