Aan een van de drukste aanvoerwegen van Eindhoven, ligt Snackpoint Prima. De enige cafetaria/lunchroom met zo’n groot terras en sfeervolle zitgelegenheid in het hele gebied! Nu € 15.000,00

Omschrijving:

De voormalige snackbar is Casco te koop. Voor de huurdersbelangen (goed huur contract groot € 1600,00) de aanvulling aan elektra – gas en afzuiging betaald u € 10.000,00. Indien u ook de dak installatie gekoppeld aan de afzuig installatie, met koolstoffilters, wenst over te nemen (nieuw 1,5 jaar geleden € 14.000,00) voor € 5.000,00 dan graag snel reageren omdat er een aspirant koper is voor de dak installatie.

De huidige eigenaar heeft in 2017/2018 forse investeringen gedaan ten behoeve van o.a. luchttoevoer installatie, elektra en goede afzuig installatie. Het pand is voorzien van Energielabel A.

Omgeving:

De afgelopen 5 jaar is er hard gewerkt aan het nieuwe winkelcentrum, Boulevard Zuid, met een bovenwijks karakter en een winkeloppervlakte van 6.500 m2. De winkels aan de Heezerweg hebben een facelift ondergaan en zijn via een nieuwe passage verbonden met de winkels, supermarkten en ruim 200 GRATIS parkeerplaatsen. Ook zijn er meer dan 35 winkeliers bijgekomen en zijn alle panden verhuurd, o.a. AH, Lidl, Gall & Gall en de Etos drogist. Boven de supermarkten zijn er 64 appartementen gerealiseerd en eind 2018 worden alle nieuwe woningen opgeleverd die de “Nieuwe Kruidenbuurt” rijk is en dat zijn er 650 stuks! Dit geeft natuurlijk een geweldige groei potentie. De laatste hand wordt aan de weg gelegd.

Pluspunten:

zeer aantrekkelijk huurcontract met goede voorwaarden en groot terras met veel zonuren. Het is een “instap-klaar” bedrijf!

Indeling
leeg

Prijs € 15.000,00 voor:

Casco + nuts en horeca voorzieningen(wasemkap, afzuigontgeuringsunit en lucht toevoer(2017) en huurders belang.

Omzet
nvt

Personeel
geen

Type
Huur 1600 euro excl btw

berging buiten bespreekbaar

Categorie
Snackpoint – Lunchroom

Verplichtingen
Geen

Bijzonderheden

De huidige exploitanten willen graag terug richting Tilburg, vanwege de familie roots.

Ligging / locatie
Eindhoven, Zuid-Oost-Brabant
In de wijk Stratum in Eindhoven, Heezerweg / Korianderstraat wordt gebouwd aan het nieuwe wijkwinkelcentrum, Boulevard Zuid.

50's

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: