Aan een van de drukste aanvoerwegen van Eindhoven, ligt Snackpoint Prima. De enige cafetaria/lunchroom met zo’n groot terras en sfeervolle zitgelegenheid in het hele gebied! Nu € 15.000,00

Omschrijving:

Deze sfeervolle snackbar/petit restaurant is ingericht in een stijl die het gevoel geeft terug te zijn in een Amerikaans familierestaurant uit de jaren ’40 – ’50. De kaart bevat vele specialiteiten zoals gezonde burgers, X-tra large snacks, nationale en internationale schotels, ruime keuze vis en barbecue specialiteiten.

De huidige eigenaar heeft in 2017/2018 forse investeringen gedaan ten behoeve van o.a. een nieuw interieur, luchttoevoer installatie, elektra en goede afzuig installatie. Het pand is voorzien van Energielabel A.

Omgeving:

De afgelopen 5 jaar is er hard gewerkt aan het nieuwe winkelcentrum, Boulevard Zuid, met een bovenwijks karakter en een winkeloppervlakte van 6.500 m2. De winkels aan de Heezerweg hebben een facelift ondergaan en zijn via een nieuwe passage verbonden met de winkels, supermarkten en ruim 200 GRATIS parkeerplaatsen. Ook zijn er meer dan 35 winkeliers bijgekomen en zijn alle panden verhuurd, o.a. AH, Lidl, Gall & Gall en de Etos drogist. Boven de supermarkten zijn er 64 appartementen gerealiseerd en eind 2018 worden alle nieuwe woningen opgeleverd die de “Nieuwe Kruidenbuurt” rijk is en dat zijn er 650 stuks! Dit geeft natuurlijk een geweldige groei potentie. De laatste hand wordt aan de weg gelegd.

Pluspunten:

zeer aantrekkelijk huurcontract met goede voorwaarden en groot terras met veel zonuren. Het is een “instap-klaar” bedrijf!

Indeling
De Snackpoint beschikt over ca. 40 zitplaatsen. Op het terras zijn nog eens ca. 40 zitplaatsen aanwezig. Tevens is er een uitgiftepunt voor de take away – gerechten.

Prijs € 15.000,00 voor:

Casco + nuts en horeca voorzieningen(wasemkap, afzuigontgeuringsunit en lucht toevoer(2017) en huurders belang.

Overname overig inventaris kan op korte termijn nog overlegd worden en een zeer aantrekkelijk huur contract.

Omzet
groeiende

Personeel
Enkele tijdelijke medewerkers zonder verplichtingen

Type
Huur € 1506,00/servicekosten € 30,00 excl BTW

berging buiten bespreekbaar

Categorie
Snackpoint – Lunchroom

Verplichtingen
Geen

Bijzonderheden

De huidige exploitanten willen graag terug richting Tilburg, vanwege de familie roots.

Ligging / locatie
Eindhoven, Zuid-Oost-Brabant
In de wijk Stratum in Eindhoven, Heezerweg / Korianderstraat wordt gebouwd aan het nieuwe wijkwinkelcentrum, Boulevard Zuid.

50's

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: