Omschrijving
Centraal gelegen, tegenover de kerk, aan de markt in Valkenswaard, bekend in de weide omtrek, bevindt zich Café “in de Swaen” op de hoek Peperstraat/Maastrichterweg. Het café staat goed bekend bij het zakelijk publiek waardoor de besteding per persoon erg hoog is. Het is jaren gedraaid door de twee super gastheren Remco en Jacco, maar nu wordt het tijd dat een nieuwe gastheer het stokje overneemt. Café “in de Swaen” geweldig mooie half ronde bar, die het aanzicht is van het café, ruim terras, een kleine, maar volledige keuken, grote opslag voor drank, kelder met tanks, grote opslag voor extra aankleding, super functionele vergaderruimte met mooie open haard, gescheiden toiletten en een geweldige bovenwoning. Een badkamer met het “wow”effect en een super uitzicht vanuit het torentje over de markt, maken hier onderdeel van uit.

Gebruik: Een Brabants café voor levensgenieters, waar iedereen welkom is die houdt van het leven en de lach. Even een terrasje pikken met een hapje en een lekker drankje. De bierliefhebber kan kiezen uit 50 speciaal bieren en daarnaast hebben we ook een bijzonder smaakvolle wijnkaart. Lekker borrelen en, als het heel gezellig is, blijven plakken tot in de avonduren en meezingen (en swingen) met de muziek van de DJ. Kortom, een café voor jong en oud met voor elk wat wils. 

Indeling
zoals hierboven omschreven maar nog mooier bij een bezichtiging.

Prijs
Overname inventaris/goodwill : 59.500,00 zeer scherp geprijsd!

Omzet
hogere omzet

Personeel
Op aanvraag

Type
Huur : € 4474,22 per maand (incl bovenwoning € 375,63)

Categorie
Café

Verplichtingen
Afname via vastgestelde leverancier.

Bijzonderheden
Prachtig bedrijf, instap-klaar, voor de juiste ondernemer zijn er nog heel veel mogelijkheden, ook uitbreiding. Zie de foto’s waar we de mogelijkheid van een waranda laten zien. Er zijn ook tekeningen van een verbouwing om de toiletten te verplaatsen, zodat de vergaderzaal bij het café betrokken kan worden.

Ligging / locatie
Valkenswaard met ruim 30.000 inwoners, een rijk verenigingsleven en een groot aantal evenementen is bij uitstek een plaats om een mooi café te runnen!.

Cafe Valkenswaard

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars
Please follow and like us: